Джаред Лето на концерті перед росіянами у Сербії назвав війну проти України "проблемою"

Джаред Лето на концерті перед росіянами у Сербії назвав війну проти України "проблемою"

Фронтмен Thirty Seconds to Mars Джаред Лето під час концерту у Сербії анонсував виступи в Москві та Санкт-Петербурзі, назвавши війну РФ проти України "проблемою".

Про це повідомляє UNITED24 Media.

Лето, звертаючись до присутніх, серед яких були й громадяни Росії, зазначив, що відчув у залі "багато російської енергії" та пообіцяв повернутися з концертами до Москви та Санкт-Петербурга після завершення "проблем", пов'язаних з війною в Україні.

Коли всі ці проблеми закінчаться, ми приїдемо на вашу батьківщину, - пообіцяв співак, звертаючись до росіян.

 Він також зазначив, що планує відвідати Київ.

Використання терміну "проблеми" для характеристики повномасштабного вторгнення Росії в Україну викликало обурення серед українських коментаторів, які звинуватили музиканта в мінімізації масштабів конфлікту.

Варто зазначити, що Джаред Лето раніше вже висловлював підтримку Україні, зокрема, виступаючи з концертом у Києві та вшановуючи пам'ять жертв Революції Гідності.

У Сербії реакція аудиторії була розділеною: деякі російські фанати висловили своє схвалення оплесками, тоді як українська громадськість та частина міжнародної аудиторії різко критикують заяву Лето. Завершив свій виступ співак словами подяки російською мовою.

Нагадаємо, Росія за тиждень випустила по Україні близько 900 КАБів та понад 40 ракет

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next