На Львівщині припинили діяльність підпільних цехів з виготовлення фальсифікованого алкоголю

На Львівщині припинили діяльність підпільних цехів з виготовлення фальсифікованого алкоголю
Правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входило п’ятеро чоловіків - мешканців Львівської області віком від 20 до 45 років.Незаконне виробництво сурогатного алкоголю викрили у Пустомит

Правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входило п’ятеро чоловіків - мешканців Львівської області віком від 20 до 45 років.

Незаконне виробництво сурогатного алкоголю викрили у Пустомитівському та Кам’янка - Бузькому районах викрили слідчі відділу розслідувань особливо тяжких злочинів поліції Львівщини.

Правоохоронні органи вилучили близько 1200 пляшок фальсифікованої горілки та контрафактного коньяку з логотипами відомих брендів, а також близько 15 тисяч підроблених марок акцизного збору. Крім того, слідчі виявили спирт та спиртовмісну суміш у бочках та каністрах, обладнання для виготовлення сурогатних напоїв.

Місячний обіг від такого промислу становив понад 2 мільйони гривень.

За 1 місяць зловмисники постачали у торгову мережу в середньому 20 тисяч пляшок фальсифікату.

Фальсифікат відправили на експертизу. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що бюджет розвитку Львова цього року недоотримає орієнтовно пів мільярда гривень. Міський голова Львова пояснив причини недонадходження до бюджету міста, у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги
Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео) Викрав автівку у Львові, а «попався» на Рівненщині (відео)
42-річний житель Рівненської області на одній зі львівських стоянок викрав «TOYOTA LAND CRUISER 200», що належить 34-річному львів’янину.
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
Loading...
Load next