Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео)

Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео)
Вісім ігор у цьому сезоні Вищої ліги, і один виграш. «Львівська Політехніка» щороку має одну і ту ж історію. Більше надій у клубу на Студентську та Молодіжну ліги.

Вкотре ми починаємо грати і знову молодим складом. На жаль, цього року так, - розповідає Ярослав Зубрицький, головний тренер БК «Львівська політехніка».

Команда з Рівного поки йде без поразок і лідирує у другій групі. «Львівська політехніка» на останньому - сьомому місці. Рахунок у першій чверті, пробивши два влучні штрафні, відкрив Віталій Чорновіл з «політехніки». Ще кілька вдалих кидків були від  Бартолемєєва та  Кича, але ці 6:3 у першій чверті - єдиний раз коли господарі вели в рахунку.

Грали різні комбінації. У нас попереду матч із Одесою, потім Хмельницький. Награвали різні тактики, - повідомляє Василь Чиж, гравець БК «Рівне-ОШВСМ».

У третій чверті ситуація на майданчику не змінилась, рівняни впевнено збільшували відрив.

В нас в чому проблема - Владислав Захарчук травмований, Пилип Максим, який би зміг нам помогти поборотись з високими підвернув ногу - теж травмований. І тому в нас дійсно високих сьогодні не було, - наголошує Ярослав Зубрицький, головний тренер БК «Львівська політехніка».

Матч завершився з рахунком  - 63:83. Наступного дня знову перемога рівнян 99:62. Цими вихідними львів'яни зіграють проти «Говерли-Прикарпаття».

Нагадаймо, що відбувся матч між Миколаївським "Реалом" та "Галичанкою". Миколаївський «Реал» - бронзовий призер жіночої Суперліги. Команду залишили 5-еро гравчинь. У цьому сезоні клуб з новим тренером та оновленим складом

У першому матчі з «Реалом» - «Галичанка» перемогла з впевненим відривом у 10 м'ячів - 34:24. А от з перших хвилин другого матчу стало зрозуміло, що миколаївські гандболістки без бою не здадуться. Рахунок відкрила лідерка команди Альона Божко.

Завершився  матч перемогою «Галичанки» 32:27. Львівська команда продовжує матчі у Суперлізі й готується до ігор гандбольного Єврокубка в листопаді. Суперником команди Віталія Андронова стане «Ювента» - тринадцяти разові чемпіонки Словаччини з гандболу.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

 

 

 

Читайте також
Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика
У неділю, 5 грудня, на 67-му році життя помер колишній генеральний директор львівського ФК «Карпати» Михайло Практика.
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
Loading...
Load next