На Львівщині жінка потрапила до лікарні через укус змії

На Львівщині жінка потрапила до лікарні через укус змії
13 липня госпіталізували 62-річну жительку Винник.Рятувальники наголошують, у разі того, якщо побачили плазуна біля себе, головне не панікувати та не робити різких рухів.

13 липня госпіталізували 62-річну жительку Винник.

Рятувальники наголошують, у разі того, якщо побачили плазуна біля себе, головне не панікувати та не робити різких рухів. Вони, зокрема змії, погано чують та бачать, проте дуже добре відчувають тілом "рухи" землі на відстані 10-15 метрів. Варто бути уважними саме в високій траві, кущах та лісі.

Також рятівники радять брати високе та щільне взуття, щоб змія не змогла його прокусити.

Між іншим, гадюка - найпоширеніша отруйна змія у Львівському регіоні.

Проживають вони на лісових галявинах, узліссях, степових схилах тощо.

Додамо, що у Львівській області жертвами укусів цих плазунів стало 12 осіб, з них двоє -діти.

На Львівщині досі немає сироватки проти укусу української гадюки.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронні органи затримали осіб, які незаконно заволоділи 6 мільйонами гривень товариства. Злочинну діяльність двох мешканців Дніпропетровського регіону викрили поліцейські разом із прокуратурою області. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
"Снєжка-Україна" серед переможців у рейтингу "Сумлінних платників податків-2020" Львівщини (фото) "Снєжка-Україна" серед переможців у рейтингу "Сумлінних платників податків-2020" Львівщини (фото)
Щорічно "Асоціація платників податків України" проводить престижний Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків", основна мета якого відзначити найкращі підприємницькі структури, які дотримуються податкової культури, сплачуючи податки, і активно підтримують розвиток держави.
У Львові на гарячому спіймали закладчика наркотиків У Львові на гарячому спіймали закладчика наркотиків
Правоохоронці виявили чоловіка, який ховав пакунки з психотропами в одному з міських парків. Під час обшуку при ньому виявили 42 пакетики з речовиною схожою на «амфетамін».
Вдруге в історії: 55-річний житель Львова підкорив найвищу вершину світу - Еверест Вдруге в історії: 55-річний житель Львова підкорив найвищу вершину світу - Еверест
55-річний Ігор Яськевич став другим в історії мешканцем Львова, якому вдалось підкорити найвищу вершину світу – гору Еверест (8848 м).
Loading...
Load next