На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото)

На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото)
Фальсифікований товар зловмисники згодом реалізовували через мережу гуртової та роздрібної торгівлі у Львівській області.

Неподалік Жовкви, на території двох сіл правоохоронці відкрили цехи в яких виготовляли підроблену горілку українських марок, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури. Однак, де саме було знайдено підроблений алкоголь у прокуратурі не повідомили.

Зловмисники підробляли горілку та клеїли на пляшки фальсифіковані акцизні марки та етикетки відомих українських алкогольних виробників. Згодом підроблений алкогольний товар фальсифікатори продавали на гуртівнях та у магазинах району.

Під час проведення обшуків вилучено близько 1 т спирту, 11 бекінбоксів по 10 літрів кожний, без жодних маркувань, понад 3000 підроблених марок акцизного податку, близько 500 пляшок фальсифікованих горілчаних виробів з марками акцизного податку з ознаками підробки, обладнання для виготовлення алкогольної продукції, пусту тару, корки, етикетки тощо, - повідомили у прокуратурі.

Усе знайдене майно прокуратура має арештувати. Наразі правоохоронці ще не "спіймали" фальсифікаторів, однак відомо, що їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Читайте також
На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест
Аби не сидіти на самоізоляції після повернення з Польщі, мешканець Краківця вирішив надрукувати на принтері фальшивий негативний ПЛР-тест.
Loading...
Load next