На Львівщині продовжують несанкціоновані сміттєзвалища

На Львівщині продовжують несанкціоновані сміттєзвалища
Не прибрали сміття - платіть штраф.Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.Зокрема цього разу екоінспектори повторно перевірили територію Франківського району Львова та

Не прибрали сміття - платіть штраф.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Зокрема цього разу екоінспектори повторно перевірили територію Франківського району Львова та Солонківської ОТГ.

Адже напередодні до них звернувся львів’янин Олексій Мінтій щодо незаконних сміттярень на вилицях Пулюя, Терлецького та Тролейбусній, а також у селах Хоросно, Деревач та в околицях кільцевої дороги на території Солонківської громади.

І ось, під час обстеження цих місцин, інспектори побачили, що раніше виявлене побутове сміття звідти повністю не прибрали.

Тож за невиконання розпоряджень екоінспекції посадовців Франківської райадміністрації Львова та Солонківської ОТГ притягнули до відповідальності.

Зазначимо, що інспекцією скеровано листи до органів місцевого самоврядування стосовно вжиття заходів реагування та ліквідації даних сміттєзвалищ.

До речі, у 2015 році на території Львівщини існувало 250 стихійних сміттєзвалищ, станом на травень 2019 таких об’єктів нарахували лише 30. Повністю ліквідувати всі несанкціоновані звалища в області планують до кінця 2020 року.

Нагадаємо, що у Львові затвердили стандарти зовнішнього вигляду контейнерів для збору органіки. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Гірськолижник з Львівської області став чемпіоном України
У Буковелі впродовж тижня змагались найтитулованіші українські спортсмени. Збірна Львівщини виборола 5 медалей.
У Львові відтепер можна контролювати вивезення сміття та роботу перевізників відходів (відео) У Львові відтепер можна контролювати вивезення сміття та роботу перевізників відходів (відео)
Львів’яни зможуть контролювати роботу перевізників ТПВ: на контейнерних майданчиках розміщують наліпки з QR-кодами.
Електронна черга і цифровий нагляд: екзамен на водійські посвідчення відтепер складатимуть по-новому Електронна черга і цифровий нагляд: екзамен на водійські посвідчення відтепер складатимуть по-новому
З 1 червня у сервісних центрах МВС Львівщини, та іще трьох областях, розпочинається пілотний проєкт у частині екзаменаційної діяльності
Loading...
Load next