Поблизу Львова продовжуються роботи з облаштування більшого притулку для звірів (відео)

Поблизу Львова продовжуються роботи з облаштування більшого притулку для звірів (відео)
Всі роботи відбуваються без фінансування зі сторони влади, а лише з пожертв благодійників.

У Домівку врятованих тварин майже щотижня прибувають нові жильці. Волонтери розповідають, що  зараз неабияк потрібна допомога небайдужих, бо запаси кормів швидко закінчуються.

Крім того, що були евакуйовані багато котів та собак, також були й міні-зоопарки, то зараз було евакуйовано ще більше 170 тварин з Запоріжжя, наразі тут з них перебуває тільки декілька видів, це переважно дрібні тварини, як птахи або кролики. Все що крупніше, то поїхало на другу локацію Домівки врятованих тварин.

Там є великі формату страусів птахи. Так само потрібні корми для оленів та лам. Це усе потребує харчування. Ті що тут є тваринки, то потребують кормів для гризунів та птахів, - розповідає Ірина, волонтерка Домівки врятованих тварин.

Також потрібно багато м’яса для хижаків, а ще до того  крупи, зерно та овочі. У зв’язку зі збільшенням кількості звірів поблизу Львова продовжуються роботи з облаштування більшого притулку. Територію для будівництва надав теж небайдужий мешканець. Всі роботи відбуваються без фінансування зі сторони влади, а лише з пожертв благодійників. Додамо, що працівники Домівки не тільки опікуються своїми тваринками, але й збирають допомогу, яку потім відправляють у гарячі точки.

Там корм переважно для котів та собак, ці корми от сьогодні декілька людей приїдуть й будуть передавати на різні області, різні локації, де люди так само мають евакуйованих тварин чи у мініпритулки. Однак переважно все їде у гарячі точки, переважно усе, що приїжджає їде десь далі. На початку війни так само було, ну зараз це тільки з кормами для котів та собак, бо особливо вимог таких немає, а були потреби там в Одесі, то навіть сіно передавали, - додає волонтерка Домівки врятованих тварин.

Допомогти можете й ви. Для цього можна привезти їжу безпосередньо у Домівку врятованих тварин. Або ж долучитися фінансово й переказати кошти на банківські картки:

  • Картка ПРИВАТ БАНК: 4149 6293 8110 7192;
  • Картка МОНО БАНК:  5375 4141 2734 0015.

Гроші скерують на закупівлю харчів та матеріалів для облаштування місць, де зможуть поселити врятованих тварин.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У "Домівці врятованих тварин" у Львові з’явилися нові мешканці (відео) У "Домівці врятованих тварин" у Львові з’явилися нові мешканці (відео)
Зокрема тут тепер житиме екзотична тваринка - мангуст. Необхідне особливе харчування, якого зовсім не вистачає. Також тут є декілька крилатих, які залишились без кінцівок та крил.
Бункери у Львові: куди бігти в разі надзвичайної ситуації? (відео) Бункери у Львові: куди бігти в разі надзвичайної ситуації? (відео)
Більшість львів’ян не знають, де можна заховатись від небезпеки. Хоч насправді у Львові їх чимало.
Loading...
Load next