2 мікроавтобуси з прихованою продукцією зупинили на кордоні з Польщею

2 мікроавтобуси з прихованою продукцією зупинили на кордоні з Польщею
Спільники у двох мікроавтобусах намагалися сховати від контролю понад 1500 одиниць молочної продукції та 600 коробок молодкого

2 мікроавтобуси з прихованою продукцією зупинили на кордоні з Польщею. До пункту пропуску «Краківець» одночасно прибули 26-річний чоловік та 28-річна жінка і для проходження контролю обрали смугу руху «зелений коридор». Як інформує Держприкордонслужба, під час перевірки транспортних засобів оглядова група знайшла велику кількість прихованого товару.

Зокрема водійка «Рено» сховала продукцію у спеціально облаштованому сховку між пасажирським та вантажним відсіками. Її спільник, водій «Опеля», розмістив харчові продукти під пасажирським сидінням мікроавтобуса. Загалом – понад 1500 одиниць молочки та 600 пачок цукерок. За цими фактами складено протокол. Товар вилучили працівники митниці, а жінка також позбулась мікроавтобуса.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Мешканець Львівщини їхав з Польщі з фальшивим ПЛР-тестом Мешканець Львівщини їхав з Польщі з фальшивим ПЛР-тестом
Чоловік таки перетнув кордон, оскільки він громадянин України. Його одразу передали правоохоронцям.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next