На Львівщині чоловік вбив власного сина

На Львівщині чоловік вбив власного сина
Правоохоронні органи розшукували чоловіка понад 2 тижні. Як стало відомо, 60-річний житель міста Рудка Володимир Манюк вбив власного 31-річного сина.Батько після вбивства сина одразу втік.

Правоохоронні органи розшукували чоловіка понад 2 тижні. Як стало відомо, 60-річний житель міста Рудка Володимир Манюк вбив власного 31-річного сина.

Батько після вбивства сина одразу втік. Його знайшли аж через 2 тижні, 28 вересня, у далекого родича, у сусідньому селі.

Додамо, він не знав, що зловмисник вбив власного сина.

Наголосимо, у день вбивства, а саме 11 вересня, у квартирі Манюків були крики. Стурбовані сусіди вирішили викликати поліцію. Деякі з них пішли самотужки вгамовувати агресивного сусіда. Проте за дверима закривавлений син чоловіка лежав на дивані. Спершу сусідка думала, що він просто знепритомнів.

“Ми думали, що Юрчик (син) втратив свідомість. Ми його поливали, по личку били, а то вже був кінець”, – розповіла сусідка Манюків.

Батько вдарив сина кухонним ножем в серце.

“Він (син) йому сказав: “Йди, що ти всіх посилаєш?”. Потім й сам пішов до кімнати. Навколо дивану лежало насіння, яке він лускав перед тим, як заснути”, – розповіла сусідка.

За інформацією слідства, чоловік вбив сина не під час сварки, а коли хлопець вже пішов спати. Після жорстокого злочину він втік. Самбірська поліція за час розслідування опитала близько сотні людей та перевірила усіх рідних втікача.

Між іншим, родич навіть зрадів своєму гостю, адже той допоміг йому у господарстві. Про те, що чоловіка вже пів місяця розшукує поліція, родич дізнався від сусідки. Він не вагаючись звернувся до дільничого. Того ж дня зловмисника затримали.

“Жінка поїхала, а його лишила з тим наркоманом (з сином). Той все краде з хати. Гроші витягає. А жінка приїжджала, то ще й гроші йому на наркотики давала”, – переповідає слова вбивці сусід родича.

Під час допиту чоловік зізнався у вбивстві власного сина. Чоловік запевнив, що був дуже ображений, проте вбивати сина не хотів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Сьогодні у світі відзначили День балету: досвід провідних солістів Львівської опери (відео) Сьогодні у світі відзначили День балету: досвід провідних солістів Львівської опери (відео)
У всі роки і століття балет вважають естетичним заняттям для людей будь-якого віку, а особливо для дітей.
Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях Шістьох державних інспекторів митного поста «Городок» викрили на махінаціях
6 державних інспекторів митного поста «Городок» після 1 липня 2022 року пропустили на територію України 41 легковий автомобіль, незаконно оформивши їм нульове розмитнення
Loading...
Load next