Львів'янина в центрі міста оштафували на 17 тисяч за відсутність документів

Львів'янина в центрі міста оштафували на 17 тисяч за відсутність документів
Окрім того, чоловік відмовлявся одягати маску в магазині.

Галицький районний суд Львова визнав винним у порушенні карантину Павла Василишина, який перебував у центрі Львова без документів, повідомляє ZAXID.NET.

У постанові суду йдеться, що 3 листопада чоловік перебував на вулиці на початку проспекту Чорновола без документів. У суді Павло Василишин свою провину не визнав і був переконаним, що носити документи з собою він не зобов’язаний.

Пресслужба поліції додала деякі деталі, що прояснюють ситуацію.

До поліцейських звернувся продавець магазину електроінструментів Dnipro-M на початку проспекту Чорновола та повідомив про конфлікт з покупцем, який відмовлявся вдягати маску. Поліцейські склали на нього адмінматеріали за відсутність маски та через те, що у нього не було з собою документів, — йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, людям у "жовтих" карантинних зонах заборонено перебувати на вулиці без документів. Станом на 3 листопада Львівщина перебувала у "червоній" зоні, проте вимога носити документи на вулиці була чинною.

Відтак суд визнав чоловіка винним у порушенні правил карантину. Проте рішення все ще може бути оскарженим.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
Loading...
Load next