На Львівщині відбулось понад 600 ДТП через нетверезих водіїв

На Львівщині відбулось понад 600 ДТП через нетверезих водіїв
У Львівському обласному медичному центрі превенції та терапії узалежнень, що на вулиці Кульпарківській, 95 протягом 6 місяців працює кабінет для медичних оглядів керманичів.Про це інформують у Львів

У Львівському обласному медичному центрі превенції та терапії узалежнень, що на вулиці Кульпарківській, 95 протягом 6 місяців працює кабінет для медичних оглядів керманичів.

Про це інформують у Львівській обладміністрації.

Зазначимо, що за пів року проведено 1138 оглядів нетверезих водіїв. Більшість із них перебувала у стані наркотичного сп’яніння (189 осіб). Алкоголь в організмі виявили у 131 водія, а у 5 осіб зафіксували і наркотичне, і алкогольне сп'яніння.

Зазначимо, що кабінет працює цілодобово, на його функціонування скерували 867 тисяч гривень.

Огляд водіїв проводиться у присутності поліцейських.

Патрульна поліція Львівщини повідомила, що станом на початок грудня 2020 року на території області трапилася 615 ДТП за участі нетверезих водіїв, з них 91 аварій з постраждалими, в яких загинуло 7 осіб і травмувалися - 124.

Варто додати, 97% нетверезих водіїв – чоловічої статі.

Нагадаємо, що на Львівщині посеред дороги знайшли мертвим молодого чоловіка. Смертельна ДТП сталась біля одного із сіл Сокальського району.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові повернули дітям слух У Львові повернули дітям слух
Дітям, яким місяць тому зробили кохлеарну імплантацію підключили імплант і вони змогли почути перші звуки
У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео) У Львові волонтери виготовляють маскувальні сітки для українських військових (відео)
Львів’яни приносять тканину, тут ж і плетуть сітки, а також допомагають заготовляти смужки для плетіння 
Loading...
Load next