На Львівщині двічі переміг хокейний клуб «Галицькі Леви» (відео)

На Львівщині двічі переміг хокейний клуб «Галицькі Леви» (відео)
Команда вдома зіграла два матчі УМХЛ U12 із богуславськими «Шершнями».Першу шайбу забили «Шершні». А через декілька хвилин Богдан Пацеляк зрівняв рахунок.

Команда вдома зіграла два матчі УМХЛ U12 із богуславськими «Шершнями».

Першу шайбу забили «Шершні».

А через декілька хвилин Богдан Пацеляк зрівняв рахунок. Наприкінці першого періоду виводить «Левів» вперед Валентин Тонишев.

"У нас не було тактики суто під ту команду, але розуміли, гравці дозволяють у своїй зоні грати, а коли мають можливість - небезпечно атакують. Тому важливо було правильно розпочати гру і не потрапити у психологічну яму", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів головний тренер ХК «ДЮСШ ЗВС-Галицькі Леви» Іван Александров.

У другому періоді успіх був на боці господарів. Їм вдалось забити тричі.

Натомість «Шершні» не забили жодного разу. Перед завершальною 15-хвилинкою рахунок був 5:1

Третій період почався шайбою від «Шершнів», але після цього «Леви» 4 рази успішно атакують ворота суперників.

У підсумку перший матч третього туру Української молодіжної хокейної ліги дивізіону u12 завершився 9:2 на користь «Галицьких Левів».

6:0 - виграли львів'яни у другому матчі. Зараз у них 4 перемоги та 2 поразки. Наступними вихідними вони зіграють на виїзді із лідером свого дивізіону - луцькою «Спартою».

https://www.youtube.com/watch?v=2ztMGGLqPcM

Нагадаємо, що у відкритому кубку Львівщини взяли участь гирьовики з 9 областей.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові потребують людей для плетіння маскувальних сіток (відео) У Львові потребують людей для плетіння маскувальних сіток (відео)
За останні місяці кількість охочих долучитися до плетіння маскувальних сіток зменшилася в рази, а тим часом запити на ці вироби від військових надходять щоденно
Школярі з АК в руках: приціл, перша медична та психологічна допомога (відео, фото) Школярі з АК в руках: приціл, перша медична та психологічна допомога (відео, фото)
Фахові інструктори військової частини Нацгвардії України навчають учнів 9-11 класів стрільбі та наданні домедичної допомоги
Loading...
Load next