У Львові біля Порохової Вежі відбувся турнір з стрітболу (відео)

У Львові біля Порохової Вежі відбувся турнір з стрітболу (відео)
Понад 20 команд взяли участь у турнірі зі стрітболу. В межах змагання також провели чемпіонат міста з триочкових кидків.

У баскетбольної аматорської ліги є дві домівки - влітку та навесні майданчик біля Порохової Вежі, восени та взимку - зал Центру дитячої та юнацької Творчості на Погулянці. Саме там цього разу довелось проводити літній стрітбольний турнір.

На Пороховій була би атмосфера краща. Літо, спека, емоції..., - зізнався гравець команди "Галіція" Максим Катрич.

На турнірі змагались у трьох категоріях: двох юнацьких та одній дорослі. Хотіли як минулого року зробити ще одну жіночу - але не зібрали достатньо команд.

Рівень команд, особливо категорії "дорослі" - буде серйозний. Явних фаворитів немає, - повідомив організатор турніру Денис Головко.

Першими свої матчі відіграли юнаки. У категоріях 16-17 років були 4 команди До фіналу впевнено дійшла Галіція, а от хлопцям з ДЮСШ довелось нелегко.

Ми і справді найменші. В нас двоє людей - 15 років. Я і Роман - це було справді дуже важко. Грали у фіналі, це було дуже важко, але надію не втрачали до останніх секунд... Ну, ми щасливі, - розповів гравець команди "ДЮСШ" Роман Кріт.

 Хлопці програли у фіналі досвіченій команді "Галіція". Та вже втретє перемагає на стрітбольних турнірах у Львові серед однолітків.

Це більше силова боротьба. 5х5 - це командна, а тут силова можна сказати..мені більше 3х3 подобається, ніж 5х5, - зазначив гравець команди "Галіція" Максим Катрич. 

У межах турніру провели перший чемпіонат Львова з триочкових кидків. У якому переможець виграє 1000 гривень. 

Ти поставив 50 гривень,  всі учасники кидають, троє найкращих виходять у фінал, і кидають ще раз. Хто найкраще це зробив - забирає весь призовий фонд. В тебе є 5 точок. І 5 кидків на кожній з них. За певний час ти маєш влучити максимальну кількість разів, - заявив організатор турніру Денис Головко.

Двадцять снайперів боролись за приз. Перший рекорд був за Русланом Юхимчуком - 12 влучань. Далі його перегнав Євген Дегопик, але абсолютний рекорд поставив Андрій Германенко влучивши 17 разів. На один м'яч від нього відстав Володимир Яцковський.

Але у фіналі Андрій Германенко розгубив концентрацію, влучивши 15 разів. Володимир Яцковський натомість  - 17. Він і став переможцем.

Здивований, шо получилось виграти. Суперники були серйозні...добре попадали. На піцу якраз, на сочок,  після змагань. Шо ти зараз кидаєш на конкурсі, шо під час гри - це велика різниця, бо під час гри є захисник, ти на фоні втоми. Тут на нормальному пульсі. Легше кидати, кращий процент попадання. - зізнався переможець чемпіонату Львова з триочкових кидків Володимир Яцковський.

Після цього продовжилась боротьба у між 15 дорослими командами. Чемпіоном Літнього Стрітболу від баскетбольної аматорської ліги Львова стала команда Вятрачьок - у складі Віталя Капка, Данила Кича та Антона Давидюка.

 

Читайте також
У Львові відбувся чемпіонат області з тенісу: хто здобув перемогу на змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат області з тенісу: хто здобув перемогу на змаганнях (відео)
Визначили переможців. На відкритому чемпіонаті Львівської області з тенісу відбулись фінальні матчі серед дорослих та дітей до 14 років.
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.
Loading...
Load next