Сезон атракціонів розпочався: Парк культури у Львові відкрили для малечі та дорослих (відео)

Сезон атракціонів розпочався: Парк культури у Львові відкрили для малечі та дорослих (відео)
Вартість квитка для дітей становить 25 грн. А дорослим доведеться заплатити 30 грн.  

Атракціони у львівському Парку культури вже запрацювали на повну. У порівнянні з минулим роком кількість відвідувачів зменшилася, розповідають у адміністрації. Через вторгнення росії на терени України та постійну небезпеку бомбардування Львова керівництво парку вагалося чи варто взагалі відкривати атракціони. Проте все ж вирішили не залишати малечу без розваг. 

Якщо ж пролунає повітряна тривога, то людей проситимуть перейти у найближчі укриття, які розташовані у прилеглих до парку будинках. Бо у самій зеленій зоні сховища немає. Додамо, що зараз вартість квитка для дітей та дорослих становить 25 та 30 гривень відповідно. 

Ціни в нас не мінялися, ми працюємо на цінах, які були й в минулому році, ми не піднімали ціни. Хоча далі час покаже, на теперішній час не підіймаємо ціни. Часи такі важкі. Всі ті що повинні працювати працюють. Крім «Орбіти», але ми її вже знімаємо з експлуатації, то вона не працює, а усі решта працюють, — зазначив Степан Старовецький, заступник директора Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Зазначимо, що працюють атракціони з середи по неділю з 11-ї години ранку й до 8-ї вечора.     

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові нарешті запрацюють атракціони У Львові нарешті запрацюють атракціони
У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького готують до відкриття атракціони.
Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео) Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)
З приходом справжньої весни львів’яни згадали про уже добру традицію - прогулянки парком та веселощі в "Містечку атракціонів". Цьогоріч улюблене місце маленьких львів’ян відкрилося буквально за розкладом.
У Львові хочуть збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених на війні українців (відео) У Львові хочуть збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених на війні українців (відео)
Долучитися фінансово до такої ініціативи міський голова Львова Андрій Садовий закликав Європарламент.
Loading...
Load next