На Львівщині водій збив на смерть велосипедиста

На Львівщині водій збив на смерть велосипедиста
26-річний водій автомобіля Daewoo Nexia на неосвітленій ґрунтовій дорозі, яка проходить через лісовий мас збив велосипедиста. Внаслідок отриманих травм постраждалий помер на місці наїзду.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 23 березня, близько 20:00 вечора біля села Піски у Золочівський район. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

” Автомобіль “DAEWOO NEXIA” під керуванням мешканець с. Лісове 1995 року народження, вчинив наїзд на велосипедиста, мешканця с. Лісове 1957 року народження, котрий, зі слів водія стояв на проїжджій частині без світло відбиваючих елементів”, – зазначають у департаменті.

Наразі обставини аварії встановлює поліція.

Зазначимо, що за повідомленням Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталась 41 дорожньо-транспортна пригода, одна з них – з потерпілим. Зокрема, 11 автопригод стались на дорогах області, а ще 30 – у Львові.

Читайте також
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів, постраждала 7-річна дитина. З травмою голови її забрали до реанімації.
Loading...
Load next