У Львові СБУ викрили хабарницьку схему під час обшуків у «Львівгазі»

У Львові СБУ викрили хабарницьку схему під час обшуків у «Львівгазі»
Посадовці «Львівгазу» навмисно створювали борги споживачам й звинувачували їх у нелегальному використанні газу.

Навіть якщо такого факту не було, вони продовжували вимагати з людей хабарі, з яких фінансували політиків. Про це повідомив голова ЛОДА Максим Козицький у Фейсбуці.

" Також за даними слідства, працівники відділу економічної безпеки «Львівгазу» вимагали хабарі з тих абонентів, які несанкціоновано відбирали газ з розподільчої мережі. І в обмін на це вони обіцяли не вживати ніяких заходів. Теж за гроші ", - зазначив у дописі Козицький.

Однак, під час обшуку виявилось, що отримані кошти від протизаконних дій частково спрямовувались на фінансування політичної діяльності на Львівщині двох партій, однією з яких є "ОПЗЖ".

Наразі тривають слідчі дії й перевіряється та встановлюється причетність інших керівників та посадовців АТ «Львівгаз» до корупційних дій.

Зазначимо, що одного з фігурантів цієї справи уже затримали на хабарі сумою 130 тисяч, ще у кількох підозрюваних у цій справі тривають обшуки.

 

Читайте також
У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи
З поліклініки на вулиці Мазепи, 25 звільняються лікарі, аби перейти на роботу у Львівську лікарню швидкої допомоги.
Щелепно-лицева хірургія стала ще доступнішою: які ж операції виконуватимуть лікарі? (відео) Щелепно-лицева хірургія стала ще доступнішою: які ж операції виконуватимуть лікарі? (відео)
Відповідний напрямок лікування відкрили у 8 лікарні Першого територіального медичного об'єднання Львова.
Loading...
Load next