У аеропорту Львова виявили контрабанду нарковмісних таблеток

У аеропорту Львова виявили контрабанду нарковмісних таблеток
Працівники Галицької митниці, у Львівському аеропорту вилучили понад 1500 наркотичних таблеток.

Впродовж вчорашнього та сьогоднішнього дня працівники Управління забезпечення протидії митним правопорушенням Галицької митниці в аеропорту "Львів" провели заходи з припинення незаконному переміщенню незаконних хімічних речовин.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби у соціальній мережі Facebook.

У результаті проведеної роботи митниками у 20-ти громадян України, які прибули з Єгипту різними рейсами, було виявлено 1559 таблеток медичного препарату "1,2,3" з вмістом діючої речовини псевдоефедрин, який містить у собі психоактивну наркотичну речовину.

" Таблетки містились серед особистих речей у багажі та ручній поклажі громадян. Згідно таблиці IVсписку 1 Постанови КМУ від 6 травня 2000 р. № 770 псевдоефедрин належать до прекурсорів, обіг яких обмежено і стосовно яких встановлюються заходи контролю ", - зазначається у повідомленні.

Наразі, за фактом злочину у правоохоронні органи скеровано повідомлення про протиправні діяння, передбаченого статтею 311 Кримінального Кодексу України - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів.

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео) У львівському аеропорту затримали двох іноземок з рекордною кількістю прикрас та валюти (фото, відео)
Йдеться про золоті прикраси та готівку на понад 15 мільйонів гривень.
Loading...
Load next