На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)

На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

Зранку у суботу, 5 червня на українсько-польському кордоні прикордонники затримали контрабанду ліків на 10 млн грн. Про це повідомила Державна митна служба України у Facebook.

В пункт пропуску "Рава-Руська" заїхав автомобіль на іноземній реєстрації під керуванням 35-річного громадянина України. Для проходження митного контролю водій обрав смугу руху "зелений коридор".

Однак під час огляду серед особистих речей, у багажному відділенні авто, митники виявили 300 ампул лікарських засобів. Орієнтовна вартість 1 ампули близько 35-40 тис. грн. Зі слів водія ліки попросили перевезти через кордон, і про їх вартість він не знав, - повідомляють у митній службі.

Зі слів водія, ліки просили перевезти через кордон, і про їхню вартість він не знав. Згодом також виявилось, що серед ліків, які перевозив чоловік, були препарати для хворих на гемофілію, що допомагають згортанню крові.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил передбаченого статтею 471 Митного кодексу України. Ліки у контрабандиста звісно, що вилучили, а справу скерують до суду.

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".
Loading...
Load next