Замах на вбивство: у Львові спіймали злочинця, який напав на львів'янина

Замах на вбивство: у Львові спіймали злочинця, який напав на львів'янина
Зловмисник встиг нанести потерпілому декілька ударів ножем в живіт. За замах на вбивство нападнику загрожує до 15 років ув'язнення.

За декілька годин після нападу правоохоронці встановили особу злочинця який напав на львів'янина та спіймали його. Затримання відбулось у Залізнчному районі міста.

Про це повідомили на Facebook сторінці Поліції Львівської області.

Вчора ввечері, о 18.20 до поліції надійшло повідомлення від медиків про пацієнта, госпіталізованого у реанімаційне відділення лікарні з ножовими пораненнями. До розкриття злочину були задіяні правоохоронці, які встановили особу пораненого – ним виявився 37-річний львів’янин.

" Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські також встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний мешканець Нового Роздолу віком 38 років. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому кількох ударів ножем в область живота ", - йдеться у повідомленні поліції.

Зараз 38-річний нападник знаходиться у СІЗО й триває досудове розслідування.  Проти затриманго відкрили кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку "Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.
Loading...
Load next