Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень

Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.

Окрім цього суд призначив 53-річній жінці покарання із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

" Встановлено, що з вересня по грудень 2017 року жінка незаконного заволоділа грошовими коштами з каси банку у сумі на понад 4 млн грн, окрім цього, будучи керуючою відділенням банку, зловживаючи довірою,  фігурантка отримала від трьох місцевих жителів готівку загальною сумою на понад 3 млн грн і розпорядилася ними на власний розсуд ", - йдеться у повідомленні.

53-річну зловмисницю обвинуватили у розкраданні коштів банку в особливо великих розмірах, шахрайстві та службовому підробленні за декількома статтями Кримінального Кодксу України, а саме частиною 5 статті 191, частинами 2 та 4 статті 190, частиною 1 статті 366.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Львівської обласної прокуратури та визнав обвинувачену винною та призначив покарання – 10 років позбавлення волі.

Читайте також
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото) Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.
Loading...
Load next