На Львівщині вже четверту добу шукають затонулого чоловіка

На Львівщині вже четверту добу шукають затонулого чоловіка
Пошукова операція поблизу Червонограда триває ще від четверга, 25 березня. Водолази шукають 50-річного селянина, який пішов рибалити і ймовірно потонув разом із своїм човном.

Учора водолазам вдалось дістати із дна озера човен зниклого чоловіка, однак пошуки тіла й досі тривають. Про трагедію повідомили у Центральній рятувально-водолазній службі Львівської області.

"  На даний час водолазами обстежено 100 кв.м водойми. Було піднято човен, але тіло не знайдено. Пошуки тривають ", - йдеться у повідомленні.

Зниклий рибалка - це чоловік 1971 року народження, мешканець села Волсвин, що неподалік Червонограда. Ще у четвер чоловік пішов рибалити, однак додому так і не повернувся. Ймовірно 50-річний рибалка потонув разом із своїм човном.

Зазначимо, що водолази вже четвертий день обстежують ставок й не припиняють пошуків чоловіка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, чоловік якого шукають є батьком чотирьох дітей, усі вони неповнолітні.
 

Читайте також
На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото) На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото)
Водія з автівки витягували рятувальники, адже самостійно вибратись із перекинутого авто він не міг. Аварія трапилась у Червоноградському районі, поблизу Сокаля.
Бунт шахтарів назріває на Львівщині: гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" (відео) Бунт шахтарів назріває на Львівщині: гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" (відео)
Гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" через борги із зарплати.
Loading...
Load next