У Львівській області готуються до третього етапу вакцинації від Covid

У Львівській області готуються до третього етапу вакцинації від Covid
У Львові та області проводиться підготовка вже до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Усі охочі вакцинуватись вже зараз можуть записатись на вакцинацію.

Про це сьогодні, 29 березня повідомили у Львівському центрі громадського здоров’я.

Під час третього етапу вакцинації отримати щеплення можуть: 

  • люди віком 65-79 років;
  • працівники сфери освіти;
  • працівники структур державної безпеки (Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна поліція України, Національна гвардія України, Служба безпеки України, військовослужбовці Збройних Сил України, Міністерство внутрішніх справ України).

" Якщо ви належите до працівників освіти або структур безпеки, повідомте своє керівництво про намір вакцинуватись. Якщо ви належите до цільової групи за віком, зверніться до свого сімейного лікаря для внесення у списки на вакцинацію ", – йдеться у повідомленні.
 

Нагадаємо, що в Україні, зокрема і у Львівській області триває другий етап вакцинації від коронавірусу, під час якого щеплять медичних і соціальних працівників, а також людей віком від 80 років і старших.

Зазначимо, що загалом Міністерство охорони здоров’я розробило п’ять етапів вакцинації в Україні, під час яких планують вакцинувати усіх охочих. Загалом в Україні вакцину від Covid-19 за останній тиждень отримало 87 440 осіб. А від початку кампанії імунізації щеплення отримали 198 465 українців.

Читайте також
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
"Пустіть дітей до школи!" — у Львові батьки вимагали скасувати дистанційне навчання (фото, відео) "Пустіть дітей до школи!" — у Львові батьки вимагали скасувати дистанційне навчання (фото, відео)
Під міську раду принесли парти, за якими ніхто не сидів.
Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині
Львівська область отримала нову партію американської та корейського виробництва. Зокрема, вакцини "Pfizer" надійшло 1170 штук та "AstraZeneca" – 21 600 штук.
Loading...
Load next