На Львівщині діти знайшли рештки 33-річної жінки

На Львівщині діти знайшли рештки 33-річної жінки
У полі поблизу села Тужанівці, що у Стрийському районі діти виявили людські останки. Можливо вони належать зниклій безвісти восени минулого року 33-річній мешканці Нового Роздолу.

На рештки людського тіла натрапили діти, які гуляли околицями села. Невдовзі вони повідомили про виявлені залишки людини старшим мешканцям села, які й зателефонували у поліцію й повідомили про моторошну знахідку.

Як повідомляє Zaxid.net, діти знайшли людські рештки ще у четвер, 25 березня, біля лісу на околиці села Тужанівці, що за 6 км від Нового Роздолу.

За даними поліції, знайдені рештки належать зниклій пів року тому 33-річній мешканці Нового Роздолу, яка перебувала у розшуку як безвісти зникла. Жінку впізнали родичі по зубах та залишках одягу. зазначимо, що 33-річна жінка зникла ще 27 вересня минулого року по дорозі до родичів у село.

Виявлені останки правоохоронці вилучили й після відповідного оформлення їх буде відправлено на молекулярно – генетичну експертизу, за висновками якої можна буде підтвердити чи спростувати попередню версію про ймовірну особу виявлених останків.

Читайте також
Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео) Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)
Підозрюваний у вбивстві зізнався, що вбив своїх жертв заради розваги, нових відчуттів та цікавості.
Через вибух гранати на Львівщині загинув 47-річний чоловік
Внаслідок вибуху гранати у Львівській області загинув 47-річний чоловік. Вибух трапився на подвір'ї загиблого.
Львівські поліцейські затримали злочинця який здійснив 30 крадіжок
Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до тридцяти крадіжок у Львові. У поліції повідомили, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Loading...
Load next