Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)

Вбивав заради розваги: на Львівщині затримали підозрюваного у двох вбивствах (відео)
Підозрюваний у вбивстві зізнався, що вбив своїх жертв заради розваги, нових відчуттів та цікавості.

Раніше судимий 23-річний мешканець Львівської області вбив заради цікавості двох чоловіків, які проживали у місті Стрий. Вбивства трапились 5 і 17 липня - в обох випадках на тілах жертв були виявлені по два вогнепальні поранення. Проте, у підозрюваного не було жодних конфліктів зі своїми жертвами та мотивів для вбивства, скоював він їх заради розваги.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Так за даними поліцейських, у Стрию 17 липня біля церкви знайшли тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями в області грудей. Внаслідок цього на Львівщині правоохоронці розпочали спецоперацію і встановили особу другого загиблого – ним виявився 43-річний місцевий житель.

Під час відпрацювання території міста Стрий поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який зупинив рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе.

Зважаючи на те, що розшукуваний може бути озброєний, аби не піддавати ризику життя та здоров’я громадян, було прийняте рішення під правдоподібним приводом зупинити автобус за межами міста та перевірити пасажира. У сумці, яку мав з собою чоловік, правоохоронці виявили обріз рушниці та патрон, - повідомив очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський. 

Зокрема, 23-річний підозрюваний є безробітнім жителем сусіднього району. Він приголомшив правоохоронців своїм зізнаннями, оскільки розповів, що стріляв у людей заради цікавості і нових відчуттів: "Приїхав до Стрия, ходив гуляти, далі побачив чоловіка і вбив, мотива не було, вибирав чоловіків  старших", - повідомляє ТСН.

Окрім цього, поліцейські встановили, що чоловік також причетний до вбивства 41-річного стриянина Івана Гарбича, яке сталось 5 липня.

Наразі щодо цих вбивств відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 - Умисне вбивство Кримінального кодексу. Підозрюваному 23-річному чоловіку загрожує позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

 

Читайте також
На Львівщині чоловік вбив односельця, а поліції повідомив про нещасний випадок На Львівщині чоловік вбив односельця, а поліції повідомив про нещасний випадок
Чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.
Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next