Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия

Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.

Уночі, 5 липня, у центрі Стрия вбили 41-річного місцевого мешканця Івана Гарбича. Наразі правоохоронці намагаються знайти ймовірного вбивцю, який двічі вистрелив чоловіку у спину, повідомляє видання Zaxid.net.

Резонансне вбивство трапилось учора близько опівночі за декілька метрів від поліцейського відділку, між житловими будинками. Наразі пресслужба поліції не повідомляла про інцидент, однак та деталі вбивства там ще не розголошують, оскільки вбивцю ще не затримали.

41-річний стриянин Іван Гарбич був застрелений невідомим двома пострілами у спину. Відомо, що вбивця стріляв практично впритул, ймовірно з дробовика, - повідомляє видання.

Наразі правоохоронці у Стрию розшукують вбивцю, у місті триває спецоперація. Зокрема, мотив жорстокого вбивства поліцейським також не зрозумілий.

Зауважимо, що померлий Іван Гарбич не був одруженим і також не мав дітей. Раніше чоловік займався дрібною торгівлею.

Читайте також
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next