На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей

На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.

Від початку 2021 року до поліції Львівської області надійшло 89 звернень щодо зникнення дітей. З них 38 стосувалися малолітніх.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львова.

Як зазначається, усіх дітей поліцейські розшукали та повернули за місцем проживання. 87 з них знайшли протягом доби після отримання заяви.

Жодних протиправних дій щодо зниклих не було вчинено.

Правоохоронці закликають батьків частіше розмовляти зі своїми дітьми, цікавитися, де і з ким вони проводять дозвілля та регулярно їм телефонувати.

Читайте також
30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів
Про це під час засідання депутатської комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.
На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео) На Львівщині затримали посадовців, які просили хабар за оренду держмайжна (відео)
За винагороду чиновники обіцяли надати в користування складські та виробничі приміщення, де зберігалися запаси зерна Держрезерву.
Loading...
Load next