Врятували життя: у Львові провели невідкладну складну операцію жінці

Врятували життя: у Львові провели невідкладну складну операцію жінці
Львівські медики лікарні швидкої допомоги прооперували 37-річну Олену. Майже місяць вона проходила з перфораційною виразкою шлунку і навіть про це не підозрювала.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Як розповів завідувач першого хірургічного відділення лікарні Герич Гнат, жінка зверталась за допомогою у приватні медзаклади, де їй поставили неправильний діагноз щодо неврологічної симптоматики.

Відтак, спеціалісти лікарні швидкої допомоги встановили Олені діагноз — прорив перфораційної виразки шлунку.

Пацієнтку терміново госпіталізували та прооперували.

Унікальний випадок, найцікавішим в цій історії є те, що при проривній виразці шлунку є лічені години для того, щоб врятувати пацієнта і зробити невідкладну операцію, однак організм сам „прикрив“ виразку печінкою, що й, власне, врятувало життя пацієнтки, — пояснює лікар.

Зараз пацієнтка почувається добре та її вже виписали з медзакладу.

Читайте також
Найбільш болюча операція: у Львові підлітку виправили вроджену ваду грудної клітки Найбільш болюча операція: у Львові підлітку виправили вроджену ваду грудної клітки
У «Охматдиті» прооперували 17-річну дівчину з лійкоподібною деформацією грудини.
У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео) У Львові вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень (відео)
Львів’янина, якому вперше в Україні успішно пересадили легені, нині виписали з міської лікарні швидкої допомоги. 56-річний Віктор Бабій хворів на бульозну емфізему легень більше ніж 10 років, три з яких він був кисневозалежним. Через це чоловік практично не виходив з дому.
Пацієнтів з хворобами вуха у Львові оперуватимуть бельгійські медики (відео) Пацієнтів з хворобами вуха у Львові оперуватимуть бельгійські медики (відео)
Операції відбуватимуться з 5 по 8 вересня, а, отже, до цього часу батьки зможуть записати своїх діток на консультації та операції.
Loading...
Load next