Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія

Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.

Сьогодні, 31 березня, близько 1 години ночі патрульні отримали виклик на вулицю Виговського. Там, зі слів заявниці, чоловік здійснив виїзд на тротуар, збив знаки, а тоді з пішоходами відштовхнув авто на проїзну частину. Після цього пяний водій намагвся втекти з місця ДТП на таксі. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

"Негайно приїхавши на місце події, екіпаж побачив розбитий автомобіль Zaz Lanos, а поруч таксі, яке почало від'їжджати. Поліцейські негайно зупинили його і виявили на задньому сидінні винуватця аварії. Цей факт також, підтвердила очевидець події", - йдеться у повідомленні.

Зясувалось, що винуватцем аваріє є 41-річний львів'ян у якого поліцейські виявили ознаки алкосп'яніння. Чоловік намагався довести правоохоронцям, що вжив алкоголь вже після ДТП і зухвало випив знову. 

Однак, на цьому історія із пяним водієм не закінчилась. Під час оформлення адміністративних матеріалів, чоловік запропонував патрульним 10 тисяч гривень хабаря за не притягнення до відповідальності та повернення посвідчення водія. Поліцейські відмовились,  однак, порушника й це не зупинило і він запропонував 1000 доларів США. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Зазначимо, що на львівянина склали 3 протоколи, а також йому загрожує відповідальність за статтею 369 Кримінального Кодексу України - Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі.

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next