На Львівщині продовжують виявляти АЗС Медведчука

На Львівщині продовжують виявляти АЗС Медведчука
Від початку 2021 року здійснено понад 250 виїздів щодо можливих місць розташування нелегальних АЗС. Обшуки проводять Державна податкова служба, Державна фіскальна служба, Держпраця, ДСНС, Держекоінспекція, поліція та інші.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Нелегальні АЗС – це не тільки несплачені податки, а й потенційна небезпека для оточуючих, – зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ОДА Богдан Кейван.

Впродовж 13-30 березня цьогоріч, перевірено 79 адрес та здійснено понад 150 виїздів на місця можливого розміщення нелегальних АЗС.

Згідно з результатами оглядів та проведених перевірок, у 74 АЗС наявні ліцензії, 4 АЗС опечатано, а 1 АЗС відсутня за вказаною адресою.

Внаслідок цього вилучено 40 тонн пального на суму 1,200 млн грн та обладнання на суму 500 тис. грн, накладено штрафних санкцій на суму 1,620 млн грн.

Загалом від початку 2021 року, перевірено понад 100 АЗС, вилучено 130 тонн пального на суму 3,5 млн грн та обладнання на суму 1,350 млн грн, накладено штрафних санкцій на суму близько 10 млн грн, а також видано 25 ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним 16 суб’єктам господарювання.

Читайте також
"Пора саджати Козачка": у Львові пікетували СБУ
Представники Львівського осередку партії «Національний Корпус» пікетували управління СБУ в рамках кампанії проти колаборантів на Галичині. Вони вимагають оперативних дій щодо «спонсорів тероризму».
Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео) Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео)
У межах цьогорічного фестивалю за звання "Найкращої кав’ярні Львова 2021 року" змагатимуться семеро претендентів.
Loading...
Load next