У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)

У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.

Інцидент трапився близько 20 години учора, 22 квітня. Водій спершу вчинив ДТП без потерпілих
на вулицях Саксаганського та Князя Романа й втік з місця аварії. Поліцейські намагались наздогнати порушника, однак він в той час розбив ще декілька автомобілів, повідомляє видання Zaxid.net.

Зокрема водій проігнорував прохання поліцейських зупинитись та вирішив втікати через, що патрульним довелось розпочати переслідування. Вже на вул. Стрийській, 78 автомобіль Porsche, рухаючись заднім ходом, в'їхав у поліцейський службовий автомобіль Škoda Rapid. 

На львівського водія затримали й патрульні склали аж 7 протоколів, зокрема 3 за "порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів", 2 за "залишення місця ДТП", 1 за "невиконання вимог про зупинку" і ще один за "керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння".

Зазначимо також, що за інформацією "Варта 1", після цього він помочився на поліцейське авто.

Читайте також
Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія
Учора у Львові патрульні двічі зупиняли нетверезого водія автівки Mercedes-Benz, який проїхав на червоне світло та на очах поліцейських створив аварійну ситуацію.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next