Собака поліцейського розшукав 12-річного львів’янина, який зник напередодні

Собака поліцейського розшукав 12-річного львів’янина, який зник напередодні
Неповнолітній здоровий та неушкоджений, протиправних дій щодо нього вчинено не було. Школяр ночував в одному з під’їздів житлового будинку.

У середу, 31 березня, приблизно о 1:10, львів’янка повідомила поліцейських про те, що зник її 12-річний син.

Як встановили співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, напередодні, у вівторок, 30 березня, близько 12:00, хлопчик пішов з дому і не повернувся.

З того часу він не виходив на зв’язок з рідними.

Востаннє зниклого бачили на вулиці Виговського, де він гуляв із друзями.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію, опитали місцевих мешканців, вивчили відео з камер спостереження, перевірили закинуті будівлі, підвали та горища. Орієнтування були надіслані у всі територіальні підрозділи поліції Львівщини, - зазначається у повідомленні.

31 березня, близько 9:40, правоохоронець гуляв з собакою та побачив на вулиці Караджича хлопчика, який підпадав під орієнтування. 

З ним та його батьками проведено профілактичні бесіди.

Читайте також
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.
У Львові поліцейські викрили банду зловмисникі, які крали обладнання з будівництв (Відео) У Львові поліцейські викрили банду зловмисникі, які крали обладнання з будівництв (Відео)
Львівські поліцейські затримали групу зловмисників, які спеціалізувались на викраденні обладнання з будівництв.
Loading...
Load next