У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)

У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)
Жертвою зловмисника стала 76-річна львів’янка.  

Видурив у пенсіонерки гроші. У Львові поліцейські затримали шахрая, який працював за уже відомою схемою. Його жертвою стала 76-річна львів’янка, у якої зловмисник виманив 8 тисяч доларів.

А сталося це так: до пенсіонерки зателефонувала нібито її донька та розповіла, що потрапила у ДТП, отримала травми і для лікування терміново необхідні гроші. Літня жінка повірила в цю історію, і коли до неї прийшов шахрай, вона віддала йому кошти. Та згодом з’ясувалося, що ніякої аварії не було. 

Пенсіонерка одразу звернулася до поліцейських. Правоохоронці ж завдяки відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина» оперативно розшукали зловмисника.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Здавав в оренду неіснуючі котеджі: поліція Львова викрила шахрая
35-річного львів'янина, який обдурював людей і здавав їм неіснуючі котеджі в Карпатах затримала поліція. Його жертвами стали понад 20 людей.
"Спіймали на гарячому": у Львові поліцейські на хабарі затримали чиновника
Львівські правоохоронці затримали чоловіка під час одержання хабаря. Сума неправомірної вигоди становила 73,6 тисячі гривень.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
Loading...
Load next