Львівські поліцейські затримали злочинця який здійснив 30 крадіжок

Львівські поліцейські затримали злочинця який здійснив 30 крадіжок
Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до тридцяти крадіжок у Львові. У поліції повідомили, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Поліцейські виявили 32-річного львів’янина, який не мав чітко визначеної "спеціалізації", однак натомість вчиняв крадіжки у магазинах, під’їздах будинків, з автомобілів, кишенькові крадіжки у громадському транспорті, з квартир мешканців і навіть у приміщенні школи. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

Крадіжки були скоєні у період від листопада 2020 до березня 2021 років, проте лише зараз його вдалось спіймати.

" Серед майна, яким він заволодів – повний спектр, починаючи від інструменту, викраденого з автомобіля, до значних сум грошей та дорогих ювелірних виробів, поцуплених з квартир. Окрім того - гаманці, документи, мобільні телефони, електронні гаджети, відеореєстратори, велосипеди та багато іншого ", - йдеться у повідомленні.

Львівському зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 та частиною 3 статті 185 - Крадіжка. Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей – до шести років позбавлення волі.

Наразі зловмисника затримано та триває досудове розслідування.

Читайте також
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Через вибух гранати на Львівщині загинув 47-річний чоловік
Внаслідок вибуху гранати у Львівській області загинув 47-річний чоловік. Вибух трапився на подвір'ї загиблого.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next