На Львівщині відбудуться автоперегони

На Львівщині відбудуться автоперегони
16-18 квітня у Дрогобицькому районі відбудуться І і ІІI етапи чемпіонату України з гірських перегонів 2021 "Гран Прі Трускавця". А 15-16 травня пройде чемпіонат України з автоперегонів "XІХ Ралі Галіція".

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

31 березня у ЛОДА відбулося засідання, на якому обговорювали організацію змагань. 

Як повідомив директор Галицького автомобільного клубу Сергій Єженков, цьогоріч планується зміна маршруту "XІХ Ралі Галіція". Адже поліція рекомендує максимально відійти від населених пунктів.

Окрім того, у зв’язку з тим, що на Східницькому перевалі обвалилася лісова дорога, запропоновано інший маршрут, який буде цікавий і для проведення змагань, і для мешканців с. Орів та смт Східниця.

Окрім того, пропоную звернутися і до голів ОТГ, на території яких проходитимуть змагання, про обов’язкове сприяння у забезпеченні безпеки під час змагань, - наголосив заступник голови ЛОДА.

Читайте також
30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту 30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту
Наші військові, які отримали поранення, позмагалися в 11 видах спорту
Школярам Львівщини запропонували новий вид дозвілля - ігри народів світу (відео) Школярам Львівщини запропонували новий вид дозвілля - ігри народів світу (відео)
Це інше бачення перерв та уроків фізичного виховання у школах.
На Львівщині стартував проєкт «Ліга Нескорених» На Львівщині стартував проєкт «Ліга Нескорених»
На Львівщині презентували новий проєкт «Ліга Нескорених», що спрямований на психологічну та фізичну реабілітацію ветеранів та їх родин засобами фізичної культури та спорту
Loading...
Load next