30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту

30 ветеранів – 76 медалей: наші військові позмагалися в 11 видах спорту
Наші військові, які отримали поранення, позмагалися в 11 видах спорту

30 ветеранів – 76 медалей! Результати збірної України на престижних міжнародних змаганнях у США стали без перебільшення блискучими. Серед сотень військових з усього світу, наші хлопці показали, що є непереможними та найкращими. Зустріч бійців у Львові стала направду тріумфальною

United States Air Force Trials 2024 – це не прості змагання. У них беруть участь вояки, які отримали поранення. Але це лише перший етап: далі переможці стають учасниками вже найбільшого американського турніру з адаптивних видів спорту. Наші ветерани: хто на візках, хто з протезами, плавали, стріляли з лука, веслували, і навіть зіграли в регбі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео) Баскетбольна команда «Львівська політехніка» вдома приймала БК «РІВНЕ-ОШВСМ» у 4 турі Вищої ліги (відео)
Вісім ігор у цьому сезоні Вищої ліги, і один виграш. «Львівська Політехніка» щороку має одну і ту ж історію. Більше надій у клубу на Студентську та Молодіжну ліги.
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
Loading...
Load next