Львівський "Епіцентр" свідомо порушує умови карантину та продовжує працювати

Львівський "Епіцентр" свідомо порушує умови карантину та продовжує працювати
Не зважаючи на те, що роботу гіпермаркету заборонили, "Епіцентр" й досі працює, а покупці можуть безперешкодно зайти всередину магазину.

У Львові діють карантинні обмеження, які забороняють роботу непродовольчих магазинів та торгових центрів, вони можуть лише видавати онлайн-замовлення. Комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішили закрити гіпермаркет за порушення карантинних вимог, однак гіпермаркет й надалі продовжує працювати

Як повідомляє Zaxid.net, близько 10:30 львів’янка викликала поліцію до гіпермаркету «Епіцентр», що на вулиці Б. Хмельницького, 188а. У поліцію жінка зателефонувала лише після того, як здійснила там покупки та згодом показала поліцейським час, де була вказана година покупки. Львів'янка розповіла, що попри локдаун торговий центр продовжує працювати та обслуговувати клієнтів. У пресслужбі патрульної поліції інформацію про такий випадок підтвердили.

Однак, коли патрульні прибули на місце виклику, працівники «Епіцентру», помітивши їх, одразу закрились зсередини гіпермаркету. Та не зважаючи на це, правоохоронці все ж таки виписали протокол за порушення умов жорсткого карантину і викликали на місце слідчих, які будуть надалі займатись цією справою.

Зазначимо, що мінімальний штраф за порушення карантину в України становить 17 тисяч гривень, а постанови про накладення штрафів складають суди.

Читайте також
У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів
Львівська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо закриття декількох закладів Львова, зокрема нічних клубів, які ігнорували дотримання норм жорсткого локдауну у місті.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео) Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)
Ситуація із коронавірусом у Львові наразі незмінна, відтак найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.
Loading...
Load next