У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня

У Львові продовжили жорсткий карантин, цього разу до 4 травня
Карантин у Львові продовжили до 4 травня. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій.

Однак, за умови дотримання обмежень, уже з цього понеділка відновлять роботу непродуктові ринки і початкові класи шкіл, запрацюють літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Проте порушників одразу ж каратимуть закриттям.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міський голова, Андрій Садовий.

"Посилений карантин у Львові продовжено до 4 травня. Із понеділка за парти повертаються учні 1-4 класів. Із 19 квітня непродовольчі ринки можуть відновити свою роботу за окремим протоколом. Також починають роботу літні майданчики та тераси закладів громадського харчування. Але все – це зі строгим дотриманням усіх карантинних вимог! Порушників закриємо в той же день", зазначив Садовий.

Зокрема, зазначимо, що коронавірусна ситуація у Львові й досі залишається складною, заповненість ліжкомісць складає 63%.

"Я прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно кожного ранку відкривати статистику госпіталізацій, бо вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють в лікарні у важкому стані", - попросив мер Львова.

Нагадаємо, Львів перебуває у червоній карантинній зоні з 25 березня. Натомість жорсткий карантин триває з 19 березня.
 

Читайте також
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Львівський "Епіцентр" свідомо порушує умови карантину та продовжує працювати
Не зважаючи на те, що роботу гіпермаркету заборонили, "Епіцентр" й досі працює, а покупці можуть безперешкодно зайти всередину магазину.
Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео) Садовий: "Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації" (Відео)
Ситуація із коронавірусом у Львові наразі незмінна, відтак найближчим часом карантин у місті не планують послаблювати.
Loading...
Load next