На Львівщині внаслідок підпалу сухої трави, згорів автомобіль

На Львівщині внаслідок підпалу сухої трави, згорів автомобіль
У Львівській області внаслідок пожежі сухої трави згорів автомобіль "FORD SIERRA".

У селі Бучали на Львівщині згорів автомобіль Ford Sierra. Вогонь на машину перекинувся з сухої трави, яка горіла в той час. Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області на сторінці у Facebook.

" На момент прибуття пожежників до місця виклику горіла суха трава біля автівки та автомобіль був повністю охоплений вогнем. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль та 80 кв.м. сухої трави ", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі залучили 3-х чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Рятувальники зазначають, що авто вже довгий час було несправним, тому займання не могло виникнути всередині транспорту. Почала горіти трава на прибудинковій території, а з неї вогонь перекинувся на автомобіль.

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.
Loading...
Load next