Львівщина отримала гелікоптер для аеромедичної допомоги

Львівщина отримала гелікоптер для аеромедичної допомоги
В області розпочала чергування санітарна бригада Авіаційної системи МВС. Окрім льотного складу, на пункті постійно будуть медики.

Про це повідомили у пресслужбі МВС.

Міністр внутрішніх справ України повідомив, що в області на постійне чергування заступила бригада Авіаційної системи МВС. 

До складу входить екіпаж та медична бригада.

Це стало можливим завдяки реалізації спільного україно-французького авіаційного контракту з компанією "Airbus Helicopters".

Як і обіцяли з Міністерством охорони здоров’я, сьогодні на Львівщині у рамках Єдиного аеромедичного простору став на чергування вертоліт ЕС-145 із медичним модулем, який екстрено допомагатиме населенню шести західних областей, - заявив Арсен Аваков.

Читайте також
Яких захворювань побільшало на Львівщині у 2022 році? (відео) Яких захворювань побільшало на Львівщині у 2022 році? (відео)
Цьогоріч на Львівщині втричі зросла кількість захворювання на лептоспіроз, вдвічі на хворобу Лайма, а також на менінгококову інфекцію.
Смертоносна рослина: які наслідки викликає борщівник та як від нього врятуватись (відео) Смертоносна рослина: які наслідки викликає борщівник та як від нього врятуватись (відео)
Борщівник Сосновського, який в народі називають «помстою Сталіна», активно атакує Львівщину. Пилок цього бур’яну здатен потрапити на шкіру людини навіть через одяг і спричинити значну шкоду чи не всьому організму.
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
Loading...
Load next