За березень у Львові від пневмонії померло 218 людей

За березень у Львові від пневмонії померло 218 людей
Цього року у львівських лікарнях від пневмонії померло 218 осіб, однак до прикладу торік померло лише 3 людини.

Коронавірусна ситуація у Львові ще досі не стабілізувалась і кількість хворих щодня тільки збільшується. Мер Львова, Андрій Садовий вкотре закликає мешканців міста дотримуватись карантину й не наражати себе та інших на безпеку. Адже кількість смертей від пневмоній, у порівнянні з минулими роками, збільшилась у десятки разів. 

Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у Facebook.

" Можна багато говорити, благати і пояснювати, що COVID-19 — це дуже небезпечно. Можна закривати нічні клуби і торгові центри. Але, мабуть, цифри більш промовисті. Страшно подумати, якою була б ситуація, якби у нас не було запасу ліжок, фахових медиків, необхідного обладнання та кисню. Будь ласка, не поповнюйте цю статистику! ", — зазначив у дописі Садовий.
 

Пресслужба Львівської міської ради, оприлюднила статистику  смертей від пневмоній у львівських лікарнях:

  • березень 2019 року — померло 4 особи;
  • березень 2020 року — померло 3 особи;
  • березень 2021 року — померло 218 осіб.

Зазначимо, що наслідком інфікування Covid-19 може бути розвиток тяжкої пневмонії. При пневмонії у підлітків та дорослих спостерігається висока температура та підозра на респіраторну інфекцію. Основним симптомом розвитку запалення легенів є кашель, зазвичай він спочатку сухий, потім в міру розвитку пневмонії, кашель при цьому захворюванні стає вологим з невеликим виділенням мокрот.

Читайте також
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Львівщина вийде із "червоної" зони карантину Львівщина вийде із "червоної" зони карантину
Сьогодні, 25 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
За добу на Львівщині Covid підтвердили у 1538 осіб
За попередню добу в області провели 3596 досліджень на коронавірус, з них – 1538 позитивних.
Loading...
Load next