Дитсадки у Львові можуть закрити через погіршення ситуації з Covid

Дитсадки у Львові можуть закрити через погіршення ситуації з Covid
У зв'язку із збільшенням кількості хворих на коронавірус дитячі садочки у Львові ймовірно закриють. Вже цього понеділка міський штаб розгляне питання щодо роботи дитсадків.

Як заявив, 26 березня, мер міста Андрій Садовий, ситуація із захворюваністю у Львові складна і має тенденцію до погіршення впродовж наступних кількох тижнів, відтак може виникнути потреба у введенні додаткових карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

" Прогнозуємо, що наступні 2 тижні буде зростання статистики. Можливо, доведеться вводити нові карантинні обмеження. Польща, скажімо, повністю припинила роботу дитячих садочків. Ми це рішення будемо обговорювати на штабі вже в понеділок. Ситуація наразі йде вверх. Я переконаний, що наші обмеження мали б дати свій результат. Але ви самі бачите — цей штам набагато сильніший. Тому наше завдання — щоб усі хворі, які поступають, були госпіталізовані та мали якісне медичне лікування і догляд ", — розповів Андрій Садовий.
 

Питання щодо роботи дитячих садків постало через погіршення епідеміологічної ситуації у Львові та області. Так, за останню добу на Львівщині підтвердили 1304 випадки Covid-19. Це найбільша кількість захворілих в області за період пандемії.

Нагадаємо, що від 25 березня Львів знаходиться у "червоній карантинній зоні". Відтак, заборонено роботу непродовольчих ринків, закладів харчування, окрім онлайн-замовлення та роботи «на виніс», ТРЦ, розважальних закладів та нічних клубів, а також — будь-які масові заходи на території міста. Школярі наразі навчаються дистанційно.

 

Читайте також
У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео) У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео)
Міська комісія ТЕБ і НС вирішила все ж таки посилити карантинні обмеження у Львові внаслідок стрімкого поширення коронавірусу серед населення. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео) Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео)
Пом’якшення торкнуться лише сфери освіти: комісія ТЕБ і НС рекомендувала перейти на комбінований режим навчання. Однак про вихід з «червоної» зони не йдеться.
Loading...
Load next