Львівщина вийде із "червоної" зони карантину

Львівщина вийде із "червоної" зони карантину
Сьогодні, 25 квітня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Державна комісія вирішила скасувати "червоний" рівень епідемічної небезпеки на Львівщині від завтра.

Про це повідомив міністр КМУ Олег Немчінов.

Відтак, з 00 години 00 хвилин 26 квітня 2021 року на Львівщині діє "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідно у регіоні буде послаблено протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, від сьогодні, 25 квітня, Одеська область виходить з "червоної" зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили ​​7 930 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Станом на 25 квітня захворіли 331 дитина та 98 медпрацівників.

 

Читайте також
У Львові знову продовжили карантин, тепер до 12 квітня
У зв’язку з стрімким збільшенням хворих на коронавірус у Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити жорсткий карантин до 12 квітня.
Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео) Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео)
Пом’якшення торкнуться лише сфери освіти: комісія ТЕБ і НС рекомендувала перейти на комбінований режим навчання. Однак про вихід з «червоної» зони не йдеться.
Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним
Медики Львова наголошують, що послаблення карантину у Львові наразі передчасне, у лікарнях міста досі багато критично важких хворих, реанімації переповнені. Відтак, усіх львів`ян просять дотримуватись заходів безпеки, аби після свят місто знову не повернулось до жорсткого локдауну.
Loading...
Load next