У Дрогобичі спіймали злодія, який крав телефони лише у жінок

У Дрогобичі спіймали злодія, який крав телефони лише у жінок
Поліцейські затримали 55-річного мешканця Дрогобича, який викрадав мобільні телефони у жінок та неповнолітніх дівчат. Злодій причетний щонайменше до трьох таких крадіжок.

Зокрема, 20 березня, близько 15.00, до поліції надійшло повідомлення від 37-річного мешканця Дрогобича про те, що невідома особа викрала з кишені куртки його 13-літньої доньки мобільний телефон. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що в момент крадіжки дівчинка перебувала на зупинці громадського транспорту, де чекала на прибуття автобуса, коли невідомий чоловік непомітно витягнув з кишені її куртки мобільний телефон. Вартість телефону становить 10 тисяч гривень. 

" Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до скоєння крадіжки, 55-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що він причетний ще до двох крадіжок мобільних телефонів - у 12-річної та 40-річної мешканок Дрогобича ", - йдеться у повідомленні поліції. 

Наразі триває досудове розслідування. Однак чоловіку повідомили про підозру скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 - Крадіжка Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання – обмеження волі на строк до п’яти років.  

Читайте також
На Львівщині 24-річний зловмисник побив жінку та пограбував її На Львівщині 24-річний зловмисник побив жінку та пограбував її
На Львівщині поліцейські затримали 24-річного зловмисника, який вчинив розбійний напад на перехожу, завдавши численних тілесних ушкоджень, а потім втік.
На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон
У Дрогобичі поліція викрила злочинця, якого підозрюють у незаконному продажі нарковмісних речовин - метадону. Під час обшуків у нього вдома виявили наркотики та гроші, отримані від їхнього продажу.
На Львівщині злодійка "вибивала" цеглою гроші у пенсіонера На Львівщині злодійка "вибивала" цеглою гроші у пенсіонера
Правоохоронці затримали 40-річну жінку, яка скоїла розбійний напад на пенсіонера.
Loading...
Load next