На Львівщині злодійка "вибивала" цеглою гроші у пенсіонера

На Львівщині злодійка "вибивала" цеглою гроші у пенсіонера
Правоохоронці затримали 40-річну жінку, яка скоїла розбійний напад на пенсіонера.

Напад на пенсіонера трапився учора, 6 квітня, близько 22:00. Жінка прийшла до пенсіонера додому, внаслідок чого той віддав непроханій гості 600 гривень, проте, цього їй виявилось недостатньо – зловмисниця завдала господарю декілька ударів уламком цегли по голові, заволоділа ще однією тисячею гривень, мобільним телефоном, після чого зловмисниця втекла.

Повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

" Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетна 40-річна мешканка району, оперативно розшукали її та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України ", - йдеться у повідомленні поліції.

У затриманої жінки вилучили також і речові докази. Наразі триває досудове розслідування.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 87 - Розбій Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 

Читайте також
У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет
Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували контрабандні електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах.
Поліцейські Львівщини зловили злочинця, який пограбував пенсіонерку Поліцейські Львівщини зловили злочинця, який пограбував пенсіонерку
Правоохоронці Львівської області встановили, що 19-річний житель Буська у парку напав на 80-річну бабусю, вирвав у неї сумочку з рук та втік.
У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео) У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)
Жертвою зловмисника стала 76-річна львів’янка.  
Loading...
Load next