За добу на Львівщині Covid підтвердили у 1538 осіб

За добу на Львівщині Covid підтвердили у 1538 осіб
За попередню добу в області провели 3596 досліджень на коронавірус, з них – 1538 позитивних.

За останню добу коронавірусну інфекцію у Львові та області підтвердили у 1538 людей.

Зокрема, за весь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 108 017 осіб. Померло – 2688 людини. Одужали від коронавірусної інфекції – 80 783 особа. Про статистку коронавірусу за минулу добу повідомили у Львівській ОДА.

Також, мер Львова, Андрій Садовий закликав львів`ян залишатись вдома та не наражатись себе на небезпеку, адже ситуація з поширенням коронавірусної інфекції справді критична.

" Перед вихідними хочу ще раз закликати всіх берегти себе та своїх близьких. Наші медики з останніх сил допомагають хворим. Ситуація справді критична. Я прошу почути людей, які сьогодні рятують наші життя. Ми готуємо нові ліжка, купуємо і налаштовуємо кисневі станції та концентратори. Але краще залишитись вдома і не наражати себе на небезпеку. Підтримайте медиків! Залишайтесь вдома ", — зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що мерія й надалі продовжує розгортати додаткові ліжка для хворих на коронавірусну інфекцію. Адже понад дві третини ліжкомісць вже зайняті.

Читайте також
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним
Медики Львова наголошують, що послаблення карантину у Львові наразі передчасне, у лікарнях міста досі багато критично важких хворих, реанімації переповнені. Відтак, усіх львів`ян просять дотримуватись заходів безпеки, аби після свят місто знову не повернулось до жорсткого локдауну.
Як у Львові відзначатимуть День міста Як у Львові відзначатимуть День міста
Цьогоріч, як і 2020 року, жодних масових заходів не відбуватиметься. Проте, у Львові перейменують вулицю та нададуть почесні звання учасникам у боротьбі з коронавірусом.
Loading...
Load next