Мотоцикліста який скоїв смертельну ДТП, судитимуть на Львівщині

Мотоцикліста який скоїв смертельну ДТП, судитимуть на Львівщині
Внаслідок аварії пасажир мотоцикла отримав тілесні ушкодження, які були несумісні із життям. Чоловік помер у лікарні, а винуватця ДТП тепер судитимуть.

Тепер водія мотоцикла, який скоїв смертельну ДТП неподалік Жовкви судитимуть. Аварія трапилась ще 18 грудня 2020 року, однак лише зараз кримінальну справу передали до суду. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Національної поліції Львівської області.

" Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 18 грудня  2020 року 28-річний мешканець одного з сіл Львівського району, керуючи мотоциклом  «Musstang MT 125-8», на автодорозі «Львів – Рава-Руська» у селі Сопошин порушив вимоги Правил дорожнього руху - розпочавши рух з узбіччя, не надав перевагу транспортним засобам, які рухалися дорогою, та скоїв зіткнення з автомобілем «Mercedes Benz» ", - зазначають у поліції.
 

Внаслідок аварії загинув пасажир мотоцикла, ним виявився 52-річний місцевий мешканець, який від отриманих травм помер у лікарні.

Слідчі повідомили винуватцю ДТП, водію мотоцикла, про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого  частиною 2 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.  
 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Loading...
Load next