Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина

Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів, постраждала 7-річна дитина. З травмою голови її забрали до реанімації.

Аварії трапилась, 2 квітня, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові 36-річний мешканець села Муроване на автомобілі Subaru Forester виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП з Volkswagen Jetta. Повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

" Мешканець с. Муроване Львівського району 1985 року народження,  керуючи автомобілем  “Субару Форестер” не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем “Фольксваген Джета” під керуванням водія 1983 року народження. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля  “Субару Форестер” 2014 року народження (дитина), отримала тілесні ушкодження ", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії дитина отримала чимало тілесних ушкоджень, зокрема струс головного мозку та забійні рани обличчя. Згодом вона була госпіталізована у реанімаційне відділення дитячої клінічної лікарні.

Наразі обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Loading...
Load next