На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)

На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.

На автодорозі Львів-Ужгород у селі Оброшине, що неподалік Львова трапилась аварія за участю поліцейського авто. Внаслідок зіткнення автомобілів Renault Duster та Skoda Octavia зі львівськими номерами, повідомляє Varta1.

В аварії постраждало троє осіб. Наразі на місці ДТП працюють правоохоронці. Причини та обставини аварії з'ясовуються.

Зауважимо, що видання опублікувало відео і фотографії з місця ДТП. На них помітно пошкоджені автомобілі. У поліцейської машини розбита передня частина, а у Skoda Octavia – заднє ліве крило і пасажирська двері.

 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next