На Львівщині спіймали чоловіка, який перебував у розшуку

На Львівщині спіймали чоловіка, який перебував у розшуку
За крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом правоохоронцям вдалось затримати чоловіка, який перебував у розшуку.

Цієї ночі, 5 квітня, патрульні 4 батальйону на вулиці Маєра Балабана побачили підозрілу особу і прийняли рішення перевірити дані чоловіка. Підозрілий чоловік, виявився 28-річним мешканцем Самбірського району, який від 15 березня 2021 року перебував у активному розшуку.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

" Самбірський районний відділ поліції та районний суд шукали чоловіка за те, що він переховується від суду у справі про незаконне заволодіння автомобілем та крадіжку вчинену повторно, або за попередньою змовою групою осіб ", - йдеться у повідомленні.

 Наразі затриманий знаходиться у відділку поліції.

Читайте також
На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході
Нетверезий 30-річний водій на пішохідному переході у Самборі збив жінку, котра переходила проїзну частину пішохідним переходом.
На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото) На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)
Сьогодні, 7 травня на трасі Львів – Луцьк у селі Вислобоки знайшли 3-річного хлопчика, який зник під час садіння картоплі. Про виявлення дитини до поліції повідомили люди, які побачили самотню дитину біля дороги.
Loading...
Load next