На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході

На Львівщині п'яний водій збив жінку на пішохідному переході
Нетверезий 30-річний водій на пішохідному переході у Самборі збив жінку, котра переходила проїзну частину пішохідним переходом.

Аварія трапилась учора, 12 квітня, близько 17 години вечора на вулиці Степана Бандери у місті Самбір. За кермом автомобіля "Nissan Maxima",  знаходився 30-річний водій у крові якого згодом поліцейські виявили 0.8 проміле алкоголю.

 Про це повідомляє пресслужба Національної Поліції Львівської області.

"Під час оформлення матеріалів ДТП співробітники Самбірського районного відділу поліції встановили, що водій "Nissan Maxima" перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Драгер» показав наявність у крові чоловіка 0.8 проміле алкоголю", - йдеться у повідомленні поліції.

Внаслідок ДТП постраждала 25-річна мешканка Дрогобича, вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

За фактом наїзду на пішохода, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події й триває досудове розслідування.

Читайте також
Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом Довелось витягувати з автомобіля: на Львівщині водій застряг в авто після зіткнення зі стовпом
У Самборі, що у Львівській області водій легковика в‘їхав у електроопору. Щоб витягнути чоловіка з машини, довелось викликати рятувальників.
На Львівщині внаслідок ДТП постраждало 6 осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП постраждало 6 осіб (відео)
На автодорозі «Нижанковичі-Стрий» у селі Верхні Гаї 19-річний мешканець Івано-Франківська виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП 
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next